Kookworkshops & lezingen

HEALTHY APERO WORKSHOP:

De feestdagen komen er weer aan.. En dat gaat vaak gepaard met veel aperitief en hapjes! En gelukkig maar, want deze momenten zijn er om samen te zijn en te genieten van lekker eten en drinken! Maar misschien heb jij wel genoeg van de standaard bladerdeeg-ovenhapjes, en de suikerrijke cocktails met alcohol? In deze workshop leer je hapjes maken met met voedzame ingrediënten en gaan we ook enkele non-alcoholische drankjes maken!

Praktisch:

- 30 november 2023 van 19u30 tot +- 21u30
- de prijs per persoon bedraagt € 49 (incl. de apero dat we klaarmaken, flavoured water en receptenbundel)
- de workshop vindt plaats bij What The Health (Hoge Bokstraat 155, Belsele). Er is gratis parkeergelegenheid aan de overkant.
- MAX. 6 deelnemers, so don’t wait too long ;)

Inschrijven kan via karen@whatthehealth.be. Je deelname is pas verzekerd indien je de betaling hebt uitgevoerd.
(Je ontvangt de info per mail na inschrijving)

Ik kijk er naar uit jullie te ontvangen in mijn keuken! ;).

 

HEALTHY BREAKFAST WORKSHOP:

Boterhammen met choco? Magere yoghurt met fruit?
Cornflakes met melk? Brunchen doe je standaard met koffiekoeken en pistoletjes?

Dan is het hoog tijd om wat inspiratie op te doen voor ontbijtjes die je de hele ochtend van energie voorzien!
Tijdens deze workshop krijg je tips & tricks om gezond te ontbijten en maak je heerlijke ontbijtgerechtjes klaar. Het menu blijft nog even geheim, maar we maken heerlijke zoete en hartige receptjes.

Daarna genieten jullie samen van jullie eigen energy-boostende-creaties bij een tasje thee en gaan jullie naar huis met heel wat inspiratie en lekkere receptjes!
De eventuele overschotjes nemen jullie ook mee naar huis (voorzie dus zeker je eigen potjes).

Praktisch:
- 24 februari 2023 van 9u30 tot +- 12u45
- de prijs per persoon bedraagt € 49 (inclusief ontbijtgerechtjes, flavoured water, koffie&thee en een uitgebreide receptenbundel)
- de workshop vindt plaats bij What The Food (Hoge Bokstraat 155, Belsele). Er is gratis parkeergelegenheid aan de overkant.
- MAX. 6 deelnemers, so don’t wait too long ;)

Inschrijven kan via karen@whatthehealth.be. Je deelname is pas verzekerd indien je de betaling hebt uitgevoerd voor de opgegeven datum (je ontvangt de info per mail na inschrijving)

Ik kijk er naar uit jullie te ontvangen in mijn keuken! ;)

 

NO GUILTY PLEASURES

Een gezonde levensstijl aanhouden betekent niet dat je jezelf alles hoeft te ontzeggen.

Ben jij een zoetekauw maar wil je kunnen genieten zonder typische 'sugarrush'? Tijdens deze workshop maken we lekkere en gezonde(re) zoetigheden!

Praktisch:
- 23 maart 2023 van 9u30 tot +- 12u45
- de prijs per persoon bedraagt € 49
- de workshop vindt plaats bij What The Food (Hoge Bokstraat 155, Belsele). Er is gratis parkeergelegenheid aan de overkant.
- MAX. 6 deelnemers, so don’t wait too long ;)

Inschrijven kan via karen@whatthehealth.be. Je deelname is pas verzekerd indien je de betaling hebt uitgevoerd voor de opgegeven datum (je ontvangt de info per mail na inschrijving)

Ik kijk er naar uit jullie te ontvangen in mijn keuken! ;)


Lezing

WHAT THE SUGAR

Suiker is een hot item de laatste tijd.
Is het terecht dat er zoveel aandacht wordt geschonken aan het witte spul? Ik denk het wel.

Wil je als bedrijf meer weten over suikers in voeding, de effecten daarvan en de alternatieven?
Dan kan een workshop over (verborgen) suikers veel bijbrengen!

Wat leer je tijdens een workshop verborgen suikers?

  • Geschiedenis van suikers

  • Eiwitten, vetten, koolhydraten

  • Soorten suiker

  • Gevolgen suikers

  • Natuurlijke en geraffineerde suikers

  • Light producten

  • Marketing trucs

  • Introductie etiketten lezen

  • Alternatieven

Van suikerrijk naar suikervrij, hoe doe je dat?

Suiker kennen we in verschillende vormen en we herkennen het vaak als we het zien. Chocolade, snoepjes en suikerklontjes zijn overduidelijk toch? Maar wat als je het niet herkent? Suiker heeft inmiddels meer dan 100 verschillende namen en fabrikanten weten je goed om de tuin te leiden! Ongemerkt of gemerkt kan dat allerlei gevolgen hebben in je dagelijkse functioneren, humeur en prestaties op je werk.

Hoe ziet een gemiddelde dag met voeding er vaak uit en hoe kan je zorgen dat je je suiker inname verminderd?
Misschien heb je al geprobeerd minder suiker te eten? Wist je waar te beginnen?

Als orthomoleculair therapeut neem ik jullie mee in de wereld van verborgen suikers!